كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
آغاز ثبت نام بدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور از ۱۴  مرداد ماه

رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: متقاضیان و علاقمندان به تحصیل می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org برای ثبت نام بدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور از 14 مرداد اقدام کنند.
دکتر محمود شیخ اسلامی بیان کرد:ثبت نام بدون آزمون براساس سوابق تحصیلی همراه با انتخاب رشته سراسری از طریق سایت سازمان سنجش امکان پذیر است،چه کسانی که در کنکور سراسری ثبت نام کرده اند و چه کسانی که ثبت نام نکرده اند می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته دلخواه خود برای محل تحصیل در دانشگاه پیام نور در سراسر استان مرکزی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور رتبه نخست آموزش الکترونیک در سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ را در بین دانشگاه‌های کشور را کسب کرده است افزود: دانشجویان و استادان این واحد توانسته اند در دوران شیوع کرونا به خوبی با فنون و روش های ارتباط الکترونیکی آشنا شوند و کیفیت آموزشی خوبی ارایه دهند بر این اساس 6000هزار کلاس مجازی و 73000 نفر آزمون آنلاین در ترم تحصیلی گذشته برگزار شده است.
دکتر شیخ الاسلامی در پایان با تاکید بر هزینه پایین تحصیل در دانشگاه پیام نوراظهار داشت: هزینه تحصیل در دانشگاه پیام نور که یک دانشگاه دولتی است بسیار پایین می باشد و با این وجود نیز تسهیلات وام بانکی با کارمزد پایین در اختیار متقاضیان و دانشجویان قرار خواهد گرفت تا دانشجویان دغدغه ای جز تحصیل نداشته باشند، تحصیل همزمان2 رشته در دانشگاه پیام نور امکان‌پذیر است،انتخاب شهر دلخواه برای آزمون های پایان ترم حضوری، اخذ مرخصی تحصیلی برای مشمولین در اولین نیمسال تحصیلی و انتخاب محل برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی و حضوری در این دانشگاه فراهم است.