چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 مراحل ثبت نام درخواست وام شهریه دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم
مراحل ثبت نام درخواست وام شهریه دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

دانشجوياني که برای بار اول قصد ثبت درخواست وام دانشجويي دارند :
1 ـ مراجعه به دانشگاه و بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو و وضعیت حقوقی ضامن توسط کارشناس صندوق رفاه مرکز / واحد ، جهت داشتن شرایط دریافت وام بر اساس آئین نامه های صندوق رفاه .
2 ـ دریافت فرمهای سند تعهد،گواهی کسر از حقوق و فرم مدارک از دانشگاه .
3 ـ مراجعه دانشجو و ضامن به دفاتر ثبت اسناد رسمی و تکمیل فرم سند تعهد .
4 ـ تحویل سند تعهد و مدارک به دانشگاه محل تحصیل .
5 ـ ایجاد و تشکیل پرونده در سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir
6 ـ پس از ایجاد پرونده در سامانه و تأیید آن توسط کارشناس مرکز ، مراجعه مجدد به سایت مذکور و درخواست وام شهریه برای ترم جاری.

شرایط ضامن :
1 ـ کارمند رسمی یا پیمانی یکی از ادارات ، ارگانها ، سازمان یا نهادهای دولتی که دارای حکم کارگزینی استخدامی می باشند .
💥مدارک جهت تشکیل پرونده و ثبت سند تعهد در دفاتر ثبت اسناد رسمی :
1 ـ دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه ضامن و دانشجو ( یک نسخه برای دفتر اسناد رسمی و یک نسخه برای دانشگاه)
2 ـ دو سری کپی از پشت و روی کارت ملی ضامن و دانشجو ( یک نسخه برای دفتر اسناد رسمی و یک نسخه برای دانشگاه)
3 ـ دو سری کپی پشت و روی کارت دانشجویی ( یک نسخه برای دفتر اسناد رسمی و یک نسخه برای دانشگاه)
4 ـ دو سری کپی آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی ضامن ( یک نسخه برای دفتر اسناد رسمی و یک نسخه برای دانشگاه)
5 ـ ارائه اصل و کپی سند تعهد ثبت شده در دفاتر ثبت اسناد رسمی به دانشگاه .
تذکرات بسیار مهم :
1 ـ در سند تعهد باید شماره تماس همراه و ثابت دانشجو و ضامن،کد پستی محل سکونت ضامن و دانشجو،آدرس دقیق محل سکونت ضامن و دانشجو و آدرس دقیق و تلفن محل کار ضامن، کامل ثبت گردد،در غیر اینصورت سند تعهد از درجه اعتبار ساقط می باشد.(مطابق فرم نمونه)
2 ـ تکمیل مدارک و ثبت درخواست در سیستم صندوق رفاه هیچ حقی را جهت دریافت تضمینی وام برای دانشجو ایجاد نمی کند، ملاک ثبت وام برای دانشجو تخصیص اعتبار از طریق صندوق رفاه دانشجویان به مرکز می باشد.
3 ـ شماره تلفن همراه دانشجو حتماً باید در سیستم مخابرات(سامانه شهاب)بنام شخص دانشجو ثبت گردیده باشد،باتوجه به ارسال کدصحت سنجی به شماره تماس دانشجو جهت ثبت پرونده و درخواست وام،ارائه این خدمت به دانشجویانی که شماره همراه آنها بنام خودشان نباشد و با کدملی آنها مطابقت نداشته باشد به هیچ وجه امکانپذیرنمی باشد .

۴-ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن.
۵-درخواست وام در سامانه صندوق رفاه،فقط برای دانشجویانی فعال می شود که در مهلت مقرر انتخاب واحد نمایند و اطلاعات اشتغال به تحصیل آنان در بازه زمانی مشخص شده به سامانه‌صندوق رفاه ارسال گردیده باشد .